Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Met Sexy Summertime zomert het zaterdag pas echt!

zondag 04 aug 2013

Donderdag 8 augustus - Zaterdag is het eindelijk zover, "Sexy Summertime 2013",  en voor het eerst op een gloednieuwe locatie aan het GC Felix Sohie.
White Van Men, Yaya & The Lazy Love Band, Sic Bo en Into Nebraska dompelen je de hele namiddag onder in een geweldige mix van Rock, Soul, Jazz, Ska, Reggae, Rocksteady en Funk en dit buiten op het plein tussen het GC Felix Sohie, de politie en het Gemeenteplein.
 
“Om de festivalweide nog gezelliger te maken veranderen we dit plein in een groot strand met zwembad, strandballen en strandstoeltjes .” zegt Kamiel Van Assche, woordvoerder van jeugdhuis Phobos, organisator van het festival.
“Dus, of je nu komt voor de artiesten, de sfeer, om zandkastelen te bouwen, of gewoon om lekker op een handdoek te liggen genieten van deze prachtige zomer, Sexy Summertime is de ideale plek voor jou. Jong en oud zijn meer dan welkom.”
 
Na 22 uur verhuist dit festival naar binnen in de grote zaal, met DJ’s uit de Druivenstreek: DJ Raphi. T, DJ Maxwell en DJ Big Y. Zij zullen de fuif pas echt doen losbarsten op de tracks van Avicii, Steve Aoki, Calvin Harris, … Een stevige mix van House en Electro.

De Line up:
White Van Men (https://www.facebook.com/pages/White-Van-Men/359690407396857)
Yaya & The Lazy Love Band (https://www.facebook.com/YayaAndTheLazyLoveBand)
Sic Bo (https://www.facebook.com/pages/Sic-Bo/107372432614758)
Into Nebraska (https://www.facebook.com/IntoNebraska)
DJ Raphi.T (https://www.facebook.com/djraphit?fref=ts)
DJ Maxwell (https://www.facebook.com/pages/Maxwell-DJ-Producer/273793729324048)
DJ Big Y (https://www.facebook.com/pages/Dj-Big-Y-Yuri-Roex/305166216264308)