Monique Joly wint Hoeilaart Bruist, €1000! (fotoalbum en uitslag)

dinsdag 21 jan 2014

Dinsdag 21 januari - Gisterenavond, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de "Raad voor Lokale Economie", werd de finale trekking gehouden van de eindejaarsactie "Hoeilaart Bruist". De 10 hoofdprijzen, samen goed voor €3350, moesten nog verdeeld worden onder de 10 finalisten die allen aanwezig waren in de cafetaria van het GC Felix Sohie. Twee kinderen duidden, via het uitblazen van kaarsjes, de winnaars aan en de hoofdprijs, €1000, werd gewonnen door Monique Joly uit de Welvaartlaan. Zij mocht de grote cheque van KBC in ontvangst nemen.
 
Daarna volgde de trekking van de 9 andere hoofdprijzen. De €750 ging naar Monique Flament, de €500 naar Marleen Masschelein, de €375 was voor Henri Broutin, de €250 ging naar de enige finaliste uit Overijse: Marleen Croonen, de €125 was voor Alex RAES,  €100 voor de familie Sandeman en Kris Liveyns en tenslotte €75 voor Maria Nielens en Christian Nauwelaers.
 
Na de uitreiking volgde dan een lekkere nieuwjaarsreceptie, opgeluisterd door het duo SilieN uit Huldenberg. 
De eindejaarsactie "Hoeilaart Bruist" was een groot succes en zal dit jaar zeker herhaald worden, hopelijk met nog meer deelnemende handelaars en een nog grotere prijzenpot.
 
De Hoeilaartse middenstand wenst al haar klanten in ieder geval een gelukkig nieuwjaar!
 
Download hieronder de volledige uitslag. De geldprijzen zijn af te halen bij Mimi's Optiek op het Gemeenteplein, de flessen cava bij wijnatelier Holar & Isca in de Raymond Lauwersstraat 22.