Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Na pennenzakrock nu boekentassenwijding

dinsdag 14 sep 2010

Deze namiddag ontving de Sint-Clemensparochie de leerlingen van het lager onderwijs voor een heuse boekentassenwijding.

De drie laagste klassen vierden eerst, om 14 uur, de anderen een uurtje later... Kinderen, leerkachten en parochiemedewerkers hadden deze gebedsdienst samen in elkaar gestoken. Ook de leerlingen hadden hun wordje te zeggen. De klemtoon lag uiteraard op het begin van het schooljaar en op het bouwen aan een goede sfeer op school in vriendschap en vrede met elkaar. Ook pastoor Roger Nuyts hield eraan iedereen een succesvol nieuw schooljaar toe te wensen. 

Het was voor het eerst dat de Sint-Clemensparochie een dergelijk initiatief inrichtte en met succes. In de kerk is een fris idee altijd op zijn plaats.