Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nieuwe Carrefour Market geopend aan de Overijsesteenweg (enkele foto's)

donderdag 17 apr 2014

Donderdag 17 april - Hoeilaart is een kleine supermarkt rijker. Na de Carrefour op Bakenbos trekt nu de Carrefour Market aan de Overijsesteenweg alle aandacht. Dorpsgenote, Annick Van der Elst en haar 10 man sterke ploeg, zullen de klant zes dagen op zeven bedienen van 8u tot 20 uur. De sluitingsdag is dinsdag, dus ook open op zondag!De supermarkt biedt een mooi gamma producten van de gekende grote merken en Carrefour:
 
Brood, vlees, vis, ultravers fruit en groenten, diepvriesproducten en een klein aanbod kranten en tijdschriften, het hoort tot het basisgamma 
 
Ter gelegenheid van de opening zijn er uiteraard ook tal van promoties. De Carrefour Market is dit Paasweekend en ook op Paasmaandag open.
 
Hoeilander.be wenst Annick veel succes!