Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

OCMW raad officieel geïnstalleerd (enkele foto's)

dinsdag 08 jan 2013

Dinsdag 8 januari - In een veel te kleine ruimte - voor deze openbare maandelijkse vergadering komt normaal  haast geen volk opdagen, behalve voor deze eerste - werden de OCMW-raadsleden gisterenavond geïnstalleerd. ZIj mochten hun eed afleggen in de schoot van de voorzitter van de gemeenteraad, Jean-Pierre Maeyens,  die daarna de fakkel doorgaf aan partijgenoot, Wilfried Van Raemdonck.Dze is de volgende zes jaar opnieuw voorzitter is van deze toch wel zeer belangrijke sociale gemeentelijke instelling.

Tijdens deze vergadering werden ook de leden van het Vast Bureau en het Sociaal comité gekozen. Voor het eerst sinds lang is er voor de oppositie in deze vergaderingen geen plaats meer, alle zitjes werden toegewezen aan OpenVLD'ers.De OCMW-raad ziet er nu als volgt uit:
 
ProHoeilaart:
Wilfried Van Raemdonck
Joke Muyldermans
Kenny Verbeeck
 
OpenVLD:
Marijke Belsack
Caroline Teugels
Brenda Devillé
 CD&V:
Marc BeelenMarie-Paule Bockstal
 
N-VA:
Stefaan De Rudder 
Lid van het Vast Bureau:
Marijke Belsack
Caroline Teugels 
Lid van het Sociaal Comité:
Marijke Belsack
Caroline Teugels