Ongevallen- en inbraaknieuws. 85-jarige dorpsgenoot verongelukt!

dinsdag 25 feb 2014

Inbrekers in Hoeilaart
Zondag 23 februari om 12.03 uur werd er een inbraak gemeld in een woning langsheen de Waversesteenweg in Hoeilaart. Onbekenden forceerden er de toegangsdeur en drongen binnen.
Zondag 23 februari om 20.42 uur werd er gepoogd in te breken in een woning langsheen de Vlaanderveldlaan in Hoeilaart. De bewoonster die thuis kwam merkte twee onbekenden op in de omgeving van haar woning en zag dat zij wegreden met een voertuig dat zich iets verder in de straat bevond. Zij reed het voertuig nog achterna maar kon het niet meer bijhalen. Nadien constateerde zij dat er schade was aan de voordeur en twee ramen.
 
Dodelijk verkeersongeval op de grens met Overijse
Zondag 23 februari om 18.59 uur deed er zich een zwaar verkeersongeval voor op Vlierbeekberg in Overijse. Twee personenwagens botsten tegen hoge snelheid frontaal op mekaar en kwamen naast de rijbaan in het veld terecht. De twee bestuurders raakten beiden gewond. De 85 jarige bestuurder uit Hoeilaart overleed tijdens de overbrenging naar het ziekenhuis in Woluwe. Vermoedelijk werd de bejaarde bestuurder onwel en verloor hij de controle over zijn voertuig waardoor een botsing onvermijdelijk werd.
 
Diefstal op een werf in Groenendaal
Maandag 24 februari omstreeks 11.59 uur kreeg de Politie van de Druivenstreek een oproep voor een diefstal op de werf langsheen de Terhulpsesteenweg in Groenendaal. Werkmateriaal dat zich naast de sporen bevond werd er gestolen.