Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ook Meifeesten ZONDAG deels naar GC Felix Sohie!

zaterdag 10 mei 2014

Zaterdag 10 mei - Aangezien het weerbericht er niet beter op wordt, is beslist om de braderie, de kioskoptredens, het aperitiefconcert en de gezonde picknick te laten doorgaan in het GC Felix Sohie. De Highland Games en het 'varken aan 't spit' blijven zondag noodgedwongen in het park. Hopelijk gaat de wind wat liggen en komen er wat opklaringen. De weersvoorspelling geeft voor morgen windkracht 5, 13°en 75% kans op 1,7 mm regen.
 
Blijf zeker niet thuis dit weekend. Te veel dorpsgenoten hebben tijd en geld geïnvesteerd om leuke Meifeesten te brengen. Kom hen een hart onder de riem steken!

BijlageGrootte
PDF icon FOLDER MEIFEESTEN (2)_1.pdf631.09 KB