Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Oproep tot sabotage GORDEL

zondag 05 sep 2010

Zoals gebruikelijk werd in diverse pamfletten opgeroepen om de doortocht van de Gordel met spijkers en ander spul tegen te houden. Ook de 30ste verjaardag van dit Vlaamse evenement blijft een doorn in het oog, vooral van die Franstaligen die schreeuwen om de rand bij Brussel te voegen. Vooral grappig in het pamflet is de klaagzang dat, ondanks de tweetaligheid, de Franstalige wordt uitgesloten van jobs. Welke tweetaligheid??? Natuurlijk mag het woord "facistes" ook niet ontbreken. In het Zoniënwoud, tussen Hoeilaart en Sint-Genesius-Rode werden in ieder kwistig met duimspijkers gegooid. In Wezembeek en Kraainem waren de wegwijzers verdwenen.  Niets nieuws onder de zon dus.