Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Patrick Demaerschalk keert terug naar de politiek

woensdag 20 jun 2012

Woensdag 20 juni - Patrick Demaerschalk, schepen van 1995 tot 2006 voor CD&V keert na vier jaar afwezigheid, voor de gemeenteraadsverkiezingen, terug naar de politiek. Hij wordt lijstduwer voor de kartellijst van CD&V - N-VA. Patrick beschouwt politiek als een uitdaging die hij met beide handen aanneemt omdat Hoeilaart hem nog steeds zeer nauw aan het hart ligt. 

In een eerste reactie maakte hij duidelijk waarom:
 
"Na 4 jaar afwezigheid stel ik vast dat de huidige meerderheid een copy en past beleid gevoerd hebben zonder veel creativiteit.
Tevens zie ik dat Cd&V Nva een nieuwe ploeg tussen de lijnen bracht die willen breken met het verleden en die er voor gaan met sterke en inhoudelijke kandidaten en een goed uitgedokterd programma
Ik stel ook vast dat er weinig visie aanwezig is bij de bestaande meerderheid, de meeste plannen worden voor zich uit geschoven en hadden al lang kunnen aangepakt of gerealiseerd worden.
 
Daarom stel ik me opnieuw kandidaat… als lijstduwer.
Ik beschouw dit dan ook als een ereplaats en een erkenning van mijn 12 jaar als gewezen schepen van Cultuur, Sport, Toerisme, Middenstand & Ontwikkelingssamenwerking, waar ik fier op terugblik en waar ik heel wat heb kunnen realiseren voor Hoeilaart samen met de bevolking, de verenigingen en niet te vergeten het gemeentepersoneel.
 
De lijst duwen staat gelijk aan anderen vooruit stuwen…samen als een ploeg is dan ook een schitterende uitdaging. Voor de campagne heb ik gekozen voor de slogan : “Hoog tijd voor een beter Hoeilaarts beleid ”. 
 
Klik hieronder voor de volledige perstekst.

BijlageGrootte
PDF icon verkiezingen2012 patrick DM.pdf1.25 MB