Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Pianoconcert Willy Vervloet bracht € 2222 op!

vrijdag 14 okt 2011

Vrijdag 14 okotber - Het Concert aan de Vijver met pianist Willy Vervloet heeft netto een aardig bedrag opgebracht dat, zoals beloofd, verdeeld wordt over twee goede doelen: "Destiny Africa" en "Help ons Helpen Roemenië".
Tijdens het concert van Destiny Africa, gisteren, kregen beide projecten een cheque van €1111 uit de handen van Jeannine Streulens. 
 
Concert aan de Vijver was een organisatie van het Davidsfonds met de gewaardeerde medewerking van toneelgroep Tros en tal van vrijwilligers, met dank aan Jeannine voor het ter beschikking stellen van de parklocatie en aan Willy Vervloet voor het schitterende pianoconcert.
 
Dit evenement werd gesponsord door AD Delhaize, het weekblad De Serrist, Bakkerije Linda Vanderaveren, Drankenhandel Van Tuycom en Hoeilander.be.