Pimp je bib en win!

woensdag 11 apr 2012

De Ruusbroecbibliotheek organiseert, naar een idee van de jeugdraad, een wedstrijd voor de leukste graffiti op een muur in wat de jongerenhoek wordt in de nieuwe bib.
In de loop van juni verhuist de bib naar het nieuwe GC Felix Sohie. Daar wordt in de jongerenhoek 3 m muur vrijgemaakt voor een unieke graffiti, die duidelijk maakt dat in deze hoek het jonge volk zijn ding kan vinden: tijdschriften, dvd’s, graphic novels, publiekspc’s, hang-, lees- en studieruimte, zelfs boeken.
 
Inzendingen worden verwacht ten laatste op 31 mei. Iedereen tot en met 25 jaar kan meedoen. Een jury (mensen uit de bibraad, jeugdraad en de graffitisector) kiest welk ontwerp het meest verdient om gerealiseerd te worden. Het wedstrijdreglement kan aangevraagd worden via bib@hoeilaart.be.
 
Doe je mee? Vergeet na het lezen van het wedstrijdreglement je niet in te schrijven! Dit kan door een mail te sturen naar bib@hoeilaart.be met als onderwerp ‘Inschrijven Pimp je bib’ en met vermelding van naam en voornaam, leeftijd, adres en telefoonnummer.
Waarvoor doe je het? Voor een cadeaubon en eeuwige roem.