Regionale seniorensportdag te Hoeilaart

zondag 29 aug 2010

Sportregio Vlaams-Brabantse Ardennen organiseert dit jaar zijn jaarlijkse sportdag voor senioren in Hoeilaart. Op donderdag 9 september kunnen 50-plussers in een ontspannen sfeer kennismaken met een gevarieerd sportaanbod voor zowel sportieve als minder sportieve senioren. Op het programma staan onder andere petanque, fitbal, seniorendans, tennis, karabijnschieten, het traditionele wandelen en fietsen en nog zo veel meer … De Hoeilaartse senioren hebben een informatiefolder toegestuurd gekregen.Praktisch:

  • - Locatie: sporthal Hoeilaart, Koldamstraat 9 a.
  • - Tijdstip: donderdag 9 september 2010, van 9.45 tot 16 uur.
  • Deelname voor een halve dag behoort ook tot de mogelijkheden. Personen die voor een halve dag wensen deel te nemen dienen in eigen vervoer te voorzien en hebben recht op 2 broodjes of een stuk taart.
  • - Kostprijs: gratis (inbegrepen zijn: deelname, 2 broodjes, stuk taart en koffie, verzekering).
  • - Inschrijven: bij de sportdienst (Koldamstraat 9 a, tel. 02 657 97 26, sportdienst@hoeilaart.be) of via de Seniorenraad vanaf augustus.

Opgelet: De gemeenten betalen het deelnamegeld aan de sportregio. Personen die na inschrijving toch niet kunnen deelnemen, dienen op voorhand te annuleren, anders zal hen een kost van 5 euro worden aangerekend!