Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Seniorenweek: de beste ooit (fotoalbum)

zaterdag 26 nov 2011

Zaterdag 26 november - De voorbije week was bijzonder druk voor de Hoeilaartse senioren. Een overvol programma bracht hen van Terlanen tot Antwerpen, van een orchideeënkwekerij tot het MAS (museum aan de stroom). Gisterenavond organiseerde de seniorenraad een kaas- en dansavond die bijzonder druk werd bijgewoond. Meer dan 160 liefhebbers genoten van kaas en drank en zetten hun beste dansbeentje voor op de schitterende tonen van dj ROLAND. Het was lang geleden dat in ons dorp nog zo gedanst werd.
 
Hoe dat vandaag zit met de spierpijn, daar hebben we het raden naar, maar dat er geleden wordt, dat is zeker.  
Nu al is duidelijk dat deze seniorenweek absoluut de beste ooit was. Meer en meer medioren en senioren vinden immers de weg naar de activiteiten  en daar gaat het uiteindelijk toch om, dat iedereen buitenkomt en geniet van het mooie aanbod.
 
Wij zijn benieuwd wat het volgende jaar zal brengen! 
 
(Met dank aan Marie-Paule voor de foto's van de uitstappen)