Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sint-Clemensparochie gedenkt 51 overledenen sinds Allerheiligen 2012 (PDF gedenkprentje)

vrijdag 01 nov 2013

Vrijdag 1 november - Ter gelegenheid van Allerheiligen was er deze namiddag een plechtigheid in de Sint-Clemenskerk, ter nagedachtenis van de 51 vrouwen en mannen die het voorbije jaar (van 1 november 2012 tot 31 oktober 2013) christelijk begraven werden in onze gemeente.
De jongste was 45 jaar, de oudste haalde de meer dan respectabele leeftijd van 97. 34 dorpsgenoten werden 80 jaar en meer. De maand mei telde het meeste overlijdens: 7, de maand april het minste: 2.
 
Je vindt alle namen door de onderstaande pdf aan te klikken, het herdenkingskaartje dat iedereen tijdens de plechtigheid meekreeg.  
Uiteraard beperkt het kaartje zich tot de overlijdens met een christelijke begrafenis. Een lijst met de namen van de andere overledenen is niet vrijgegeven.

BijlageGrootte
PDF icon allerheiligen 2013.pdf114.08 KB