Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Snel optreden buur voorkomt ramp!

donderdag 29 mrt 2012

Donderdag 29 maart - Iets na twaalf uur, tijdens de middagpauze, zag een autotransporteur door het glas van de grote poort, een brandende wagen, in de werkplaats van garage René Demaerschalk. Het voertuig stond op de werkbrug.  De uitbaters waren niet aanwezig. De buur, Paul Soret, van de gelijknamige garage, kwam snel in actie, verwittigde de hulpdiensten en probeerde zelf de brand te bedwingen met alle beschikbare brandblussers. Dit werk werd na een tiental minuten overgenomen door de brandweer. Op een zeker moment sloegen de vlammen door het dak.
 
De schade bleef op het eerste gezicht gelukkig beperkt tot het voertuig zelf, een deel van het dak en natuurlijk wat rook- en blusschade. Het snelle optreden van Paul Soret heeft er zonder twijfel voor gezorgd dat de hele woonblok en de beide garages niet in rook zijn opgegaan. 
Al bij al dus een geluk bij een ongeluk.