Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Speelplein boemerang blaast 35 kaarjes uit! (fotoalbum)

vrijdag 19 aug 2011

Vrijdag 19 augustus - Speelplein Boemerang blies vanmiddag 35 kaarsjes uit  en dat kon niet onopgemerkt voorbij gaan.
De hele week waren de animatoren in de weer om de kinderen mee te nemen in het verhaal, waarbij een heks het speelplein vervloekt  door de ‘omgekeerde wereld’-vloek. In deze omgekeerde wereld worden jongens meisjes, meisjes jongens, dragen ze onderbroeken op hun hoofd en zijn kinderen reeds volwassen.  
 
Na lang aandringen belooft de heks de vloek te verbreken wanneer de kinderen een dag rustig en stil kunnen blijven. Met heel wat oefening slagen ze hierin. Via een heuse teletijdmachine worden ze van de Joengele overgebracht naar de sporthal.
Eens de vloek verbroken staat niets nog in de weg om het 35 jarig bestaan van Speelplein Boemerang te vieren. Om er piekfijn uit te zien werden er haren gekapt, geschminkt en tattoos gezet. Er werden verjaardagskronen geknutseld en gesmuld van een overheerlijke snoeptaart.
Nadien werd er verder gefeest in de sporthal met  een Miss en Mister speelplein verkiezing. 
Rond 17u waren alle 119 kids naar huis en begonnen de animatoren aan de grote opkuis.
Met dit fenomenaal eindfeest sluit het speelplein zijn deuren.  
Bij deze toch nog eventjes ‘nen dikke merci’ aan alle animatoren, kuisploegers, hoofdanimatoren, speelpleinondersteusters, Jurgen en vooral Machtelt voor de fantastische speelpleinzomer!