Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Staking Waterdienst voorlopig opgeschort

maandag 14 mrt 2011

De staking van de gemeentelijke waterdienst is voorlopig opgeschort in de hoop dat het schepencollege deze namiddag toch nog tot een ander besluit komt. 
 
De redactie van Hoeilander.be kon de ontslagbrief inkijken die stipuleert dat het arbeidcontract zal opgezegd worden, 8 weken voor het einde van de opname van 581 overuren (ongeveer 15 weken, die vandaag maandag ingaan). De ploeg van de waterdienst hoopt dat, in augustus, wanneer het echte ontslag moet gegeven worden, het schepencollege terugkomt op haar beslissing. 
 
In de 'ontslagbrief' wordt de reden voor het toekomstig ontslag niet gegeven. 
 
De CD&V NV-A oppositie heeft voor woensdag 23 maart een extra-gemeenteraad aangevraagd om de vele personeelsproblemen en de ontevredenheid bij een deel van het gemeentepersoneel te bespreken.