Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Studentenunie zoekt nieuw bloed

maandag 23 aug 2010

De vakantie zit er bijna op, behalve voor de SUD, voluit de Studentenunie Druivenstreek. Zij hebben nog een paar weekjes. De SUD is al twee jaar actief. Lichtstoet, Het Hele Dorp (zie foto) en zoveel andere initiatieven die de studenten uit de regio, universitairen en hogescholers, samenbrengen.In september gaat een nieuwe ploeg van start en uiteraard is iedereen welkom, want zonder nieuwe leden, is het moeilijk overleven. Wie zin heeft om, naast het blokken en les volgen, ook nog wat leuke dingen te doen, die kan contact nemen, via e-mail, naar praeses@studentenuniedruivenstreek.be, Je kan ook een kijkje nemen op de website.