Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Succesvolle barbecue voor personeel PWA

woensdag 27 jun 2012

Vorige zaterdag organiseerde het PWA (Plaatselijk Werkagentschap), u weet wel, de poets- en strijkdienst (dienstencheques), een barbecue aan de vijver van Jeanine.
Alle personeelsleden en hun gezin waren uitgenodigd om op deze schitterende locatie te smullen van een mooi verzorgde tafel. Er kwam veel volk opdagen. Ook de leden van de raad van bestuur, die zorgen voor het dagelijks beheer van dit sociale bedrijf, waren present.
 
PWA-Hoeilaart is een van de grote werkaanbieders van onze gemeente. Met 3,3 bedienden en 51 vaste arbeiders (waarvan 43 actief) mag je dat wel stellen. Dagelijks staan zij in voor prima werk in de strijkwinkel en gaan zij thuis bij de mensen poetsen.
PWA-Hoeilaart heeft 377 ingeschreven klanten waarvan zo’n 255 actief. Er wordt maandelijks zo’n 3600 uren gepoetst.
 
Er wordt gewerkt onder het statuut van PWA en de ‘Dienstencheque’onderneming..
Wenst u meer informatie: PWA Hoeilaart: 02 657 74 01, Henri Caronstraat 26-28 te Hoeilaart. E-mail: pwa@hoeilaart.be.