Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Swing Shift Big Band bracht topavond! (fotoalbum)

maandag 30 sep 2013

Maandag 30 september - Het optreden van de Swing Shift Big Band tijdens de opendeurdag van het Davidsfonds, zaterdagavond was er eentje om niet snel te vergeten.  Een mooi gevulde theaterzaal met een enthousiast publiek genoot van elke noot van dit sfeervolle concert dat, zoals dat vroeger altijd al het geval was met big bands, akoestisch speelde, zonder geluidsversterking. 
 
Het heeft wat, die unieke muziek die vooral de forties en fifties oproept, met vedetten als Frank Sinatra, Glenn Miller ...
Vooral Youri, de zanger van de band kon op een meer dan stevig applaus rekenen van het publiek dat er de hele avond echt zin in had.
 
Dit soort muziek zou duidelijk wat vaker aan bod mogen komen.
 
Foto's: JanVA