't Is weer zover: 50u van JH Phobos

woensdag 27 mrt 2013

Woensdag 27 maart - Het paasweekend is weer in aantocht en dat betekent elk jaar, naast een overdosis aan chocolade, dat het opnieuw tijd is voor de 50 Uur Phobos! Voor wie nog nooit over dit weekend heeft gehoord, leggen we graag uit wat het jeugdhuis weer allemaal in petto heeft.
Vrijdagavond trekt, volgens de traditie, het weekend zich op gang met een knallende themafuif. De Phobos zal worden ingekleurd tot een oase van licht en geluid, met dj's uit de buurt die het beste van zichzelf komen geven op de Rainbow Party! 
Voor de plakkers of degenen die vroeg uit de veren kunnen, wordt zaterdagmorgen een ontbijt voorzien!.Vervolgens kan iedereen zich in de zetels nestelen om wat op adem te komen met cartoons en games op een groot scherm. 's Middags kan iedereen genieten van een middag maal, en zich klaarmaken voor de verrassingsactiviteit die elke keer in de speeltuin aan JC Koldam plaats vindt. Wie het liever iets rustiger aan doet na een zware nacht, kan rustig bordspelen spelen terwijl op de achtergrond de Phobos Top 100 weerklinkt! Afsluiten gebeurt op zaterdagavond met een Cava Soiree.
 
Wie wil kan zondag middag genieten van spek met eieren waarna iedereen kan deelnemen aan klassiekers als een kicker- en beerpongtoernooi, en dat terwijl genoten kan worden van een heerlijk streekbiertje tijdens de streekbierennamiddag . Aansluitend volgt traditiegetrouw een quiz! Afsluiten gebeurt ook dit jaar met een foute avond!
 
Spring zeker eens binnen tijdens deze 50 Uur Phobos!