Tafeltennisclub VTB Hoeilaart speelt interclubkampioen

dinsdag 05 jun 2012

De A ploeg van tafeltennisclub VTB Hoeilaart is provinciaal en federaal interclubkampioen bij Sporta.
Yoran Brondsema, Stijn Kumps, Jurgen Marissen, Joost Peeters en Kriysztof Safin zorgden voor de provinciale titel en Stijn Kumps, Jurgen Marissen en Joost Peeters wonnen nipt de federale titel, uitslag 5-5 en 21-20 in de sets.
In Vlaams Brabant zijn wij de grootste club en brengen al jaren 8 ploegen in lijn zowel in de ere-afdeling met klassementen B0,C0 en C2 tot in de laagste reeks met klassementen niet-geklasseerd en F.
 
De bedoeling is duidelijk; wij willen iedereen op elk niveau laten spelen en zelfs onze voorzitter ( 69 jaar ) speelt nog of iedere leeftijd kan aan bod komen.Een probleem is evenwel dat de huidige sociale situatie van elkeen ons parten speelt bv. onregelmatige werkuren, late studietijden enz. met andere woorden wij zoeken spelers.
 
Om dat op te kunnen op te vangen doen wij een algemene oproep naar iedereen in de Druivenstreek ( of elders ) die tafeltennis speelt om ons te komen vervoegen zodat wij niet alleen ons ledental kunnen opvoeren maar ook om een zorgeloos interclub seizoen te kunnen beleven ...
 
Wij starten ons seizoen op zaterdag 11 augustus 2012 om 14 uur met vrij spel zoals ook op dinsdga 14 augustus 2012. Op zaterdag 18 augustus 2012 starten wij definitief het nieuwe seizoen onder de leiding van een ervaren trainer niveau B2.