Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Talentenjacht Sint-Clemens succes ondanks de regen (fotoalbum) - UPDATE

maandag 24 jun 2013

Maandag 24 juni - Het aanhoudend slechte weer en de koude regen konden zaterdagavond niet verhinderen dat honderden kinderen deelnamen aan het Free Podium ter gelegenheid van het zomerfeest van de Vrije Basisschool Sint-Clemens. Meer dan vier uur werd er gezongen en gedanst met deelnemers uit alle leerjaren.Dat de ouders hun kinderen wel echt graag zien en vaak zelfs vanop de speelplaats de hele act konden meedoen, werd weer eens bevestigd door hun talrijke aanwezigheid onder en naast de paraplu's. Liever nat en koud dan deze mooie momenten van hun kinderen te moeten missen.
 
Dat de laatste deelnemers, zelfs op deze langste dag van het jaar, in het donder moesten optreden, het was ondertussen al 23 uur, kon de pret niet temperen. Er zit duidelijk veel en enthousiast talent in Hoeilaart!
 
Ook in het Groene Dal werd tijdens het weekend heelwat opgetreden: een revue en een free podium. Wij hopen je hier later nog wat foto's te kunnen tonen.Een dikke proficiat in ieder geval aan al dat jonge talent dat het toch maar aandurft om zich te tonen! 
 
Klik hier voor enkele sfeerfoto's uit beide scholen, zondagnamiddag.