Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Vakbond dreigt met acties in rusthuis

woensdag 21 dec 2011

Woensdag 21 december - De raadsleden van het OCMW kregen op 12 december via e-mail een brief van het ACV - Openbare Diensten. Hierin spreekt deze vakbond zijn ongerustheid uit over de werkorganisatie.
 
"Uurroosters worden niet tijdig bezorgd, nieuwe medewerkers worden niet naar behoren gebrieft en ingewerkt; er worden te veel overuren gepresteerd en langduig zieken worden niet vervangen. Daardoor loopt iedereen op de toppen van zijn tenen, komt de dienstverlening in het gedrang en kan de kwaliteit en zorg voor de bewoners niet meer gegarandeerd worden."
 
Ondanks diverse gesprekken en inspanningen om de situatie te verbeteren, blijkt de situatie niet voldoende positief te evolueren. De vakbond dringt er in de brief nogmaals op aan om structureel een aantal verbeteringen door te voeren in samenspraak met het personeel. Anders volgen er acties. 
Op de OCMW-raad van vorige maandag werd deze brief besproken. Er werd afgesproken om de betrokken partijen opnieuw samen te roepen om een oplossing te zoeken voor de problemen
 
Je kan de volledige brief hieronder downloaden.

BijlageGrootte
PDF icon brief aan de Raad OCMW Hoeilaart.pdf151.65 KB