Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Vechtpartij op ERCH na wedstrijd 2de ploeg

zondag 15 apr 2012

Zondag 15 april - Zaterdagavond, na de wedstrijd tussen de tweede ploeg van ERCH en KSC Malderen, kwam het tot een vechtpartij tussen de spelers en de supporters van Malderen. Aan de basis van de ruzie lagen 2 dames die wat te diep in het glas hadden gekeken en enkele jongeren lastig vielen die op het veld nog wat voetbalden.
 
Een van de jongens duwde een vrouw van zich af, waarna een eveneens dronken dertiger, een vriend van de vrouw, de jongen (13  jaar) een vuistslag verkocht. 
 
De vader van de jongen die uit de kleedkamer kwam vroeg wie de jongen geslagen had, waarna het tot een gevecht in regel kwam tussen  de spelers en de supporters van Malderen. De dronken man dreigde zelfs met een gebroken fles.
 
De vechters werden uit elkaar gehaald en de politie kwam ter plaatse.