Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Voorbereiding afbraak zorgt voor veel wrevel

dinsdag 28 sep 2010

De bewoners van Tuinendael zijn vandaag van de ene verassing in de andere gevallen. Men heeft vlak voor hun huis een toegangsweg aangelegd voor de afbraakwerken van het Felix Sohiecentrum ...
 
Alsof dat nog niet erg genoeg was, ziet hun wijk er bijna als een gevangenis uit. Overal staat er traliewerk met het grote gevolg dat men vanaf Tuinendael niet meer over de parking naar de Biesmanslaan en de AD Delhaize kan. Met andere woorden, de bewoners van deze ganse wijk (ook Overijsesteenweg, Felix Sohiestraat enz...) zullen voor hun boodschappen of om de bus te nemen, een omweg moeten maken via het Gemeenteplein of via het Lindeke.
 
Bijkomende wrevel: men heeft een dikke kabel zomaar over de eigendommen van de mensen gelegd zonder toelating te vragen. Dit hypothekeert uiteraard de bewonersvergadering die het schepencollege  morgen heeft samengeroepen.
 
Een aantal inwoners vindt dat men misschien toch beter nog een dagje gewacht had en de buurtbewoners eerst had ingelicht over wat hen de volgende twee jaar te wachten staat, i.p.v. hen met de neus op de feiten te drukken.