Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

VTV Kindertoer 2012 te gast bij TC De Jonge Wingerd

dinsdag 27 mrt 2012

Op zondagmorgen 25 maart tekenden een 40-tal tennissertjes present op TC De Jonge Wingerd om er hun best beentje voor te zetten tijdens de VTV Kinder Toer, een recreatieve competitie voor jeugdspelers die niet-geklasseerd zijn of max C+30/5.
 
Met ruim de helft van de deelnemers was De Jonge Wingerd het ruimst vertegenwoordigd. In hun nieuwe club T-shirt vielen ze bovendien nog eens extra op.
 
Er kon deel genomen worden in de reeksen Blauw (geboortejaar 2007 en 2006) en rood (2005 en 2004). Er werd in poules gespeeld waarbij geen winnaars of verliezers bekend werden gemaakt.
 
Iedereen ontving een medaille, terwijl de ouders en begeleiders genoten van een apertiefje in de aangename voorjaarszon.