Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Wees voorzichtig met valse wateropnemers en politieagenten!

vrijdag 27 sep 2013

Vrijdag 27 september - Vorige maandag 23 september omstreeks 13u30 kreeg een dame die langsheen de Brusselsesteenweg in Overijse woont het bezoek van een man die beweerde van de watermaatschappij te zijn. Nadat zij met de man naar de watermeter was gegaan stonden plots twee andere mannen in de woning die beweerden van de politie te zijn.
 De daders gebruikten ook een soort peperspray om de dame te verblinden en namen de vlucht in ongekende richting. Merkt u zelf dergelijke verdachte situaties op: wees voorzichtig en aarzel niet om de politie te verwittigen!

 
Doe niet zomaar jouw deur open!