Win je eigen fuif!

maandag 20 aug 2012

Om te werken aan een positief fuifbeleid in onze gemeente slaan de jeugdraad en jeugddienst van Hoeilaart de handen in elkaar om opnieuw een wedstrijd te organiseren waarbij jongeren hun eigen fuif kunnen winnen.
 
In 2010 werd reeds zo een wedstrijd georganiseerd. De winnaars van toen, Electroqute, kwamen op de proppen met origineel concept. Net zoals vorige keer krijgen de winnaars heel wat ondersteuning om hun idee te realiseren. Zo zal jeugdcentrum Koldam gratis ter beschikking zijn op 20 april 2013, daarnaast wordt een startbudget van €400 en begeleiding voorzien door de mensen van de jeugddienst en jeugdraad.
 
Hoe deelnemen aan de wedstrijd?
 
Een jury zal beslissen over welk concept de wedstrijd wint. De beoordeling gebeurt op basis van het thema, de inkleding, de muziekgenre en hoe je van plan bent om promotie te maken zodat zo veel mogelijk mensen naar je fuif komen.
 
Om een voorstel in te dienen moet:
- je minstens met twee zijn (tussen 16 en 30 jaar),
- waarvan één ten minste 18 jaar oud is.
- De groep moet voor de helft in Hoeilaart wonen.
 
Een voorstel kan je tot 15 oktober indienen bij de jeugddienst van Hoeilaart. De jeugddienst is gelegen te koldamstraat 11, 1560 Hoeilaart of je kan hen ook bereiken per mail via jeugddienst@hoeilaart.be. Indien je nog vragen hebt kan je terecht bij jeugdconsulent Jurgen Ral op 02 657 98 38. We wachten met veel ongeduld op jullie ideeën, zodat er leuke fuiven kunnen plaatsvinden in Hoeilaart!