Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Winnaars "Ik koop in Hoeilaart" - DEEL 1

woensdag 25 sep 2013

Tijdens het Druivenfestival pakte de Hoeilaartse Raad voor Lokale Economie opnieuw uit met de actie “Ik Koop in Hoeilaart”. Meer dan 300 Hoeilanders werden van vrijdag tot maandag op het parcours van het Druivenfestival gespot met deze badges en gefotografeerd. Daaruit werden totaal willekeurig 100 winnaars getrokken die elk een waardebon van €10 winnen. Proficiat.
 
Deze week publiceren wij de eerste vijftig winnaars. Zie je jezelf op de foto, ga dan vanaf donderdag, en persoonlijk, naar Mimi's Optiek op het Gemeenteplein 29, om je waardebon op te halen. Sta je met meer dan een persoon op de foto, dan is de cheque voor wie zich het eerst aanmeldt.
KIJK OOK VOLGENDE WEEK naar De Serrist en Hoeilander.be want dan publiceren we de tweede groep van vijftig winnaars.
 
Ondertussen blijft een zaak het belangrijkst: KOOP IN HOEILAART! Dank aan iedereen die de badge trouw gedragen heeft. Formidabel!
 
Deze actie is een initiatief van de Lokale Raad van Economie, uitgewerkt door het Weekblad “De Serrist” en de lokale nieuwssite www.hoeilander.be.
 
Foto's: KarelVA, JolienSA en JanVA