Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zacht zomerweer brengt overlast

dinsdag 19 apr 2011

Wij kregen een bericht binnen van een bewoner van de Overijsesteenweg.
 
"Sinds het begin van de lente is het elk weekend weer zover: luidruchtige brommers die de rust van het centrum overdag en s'avonds serieus verstoren. Ze hebben een verzamelpunt op de parking van de Delhaize, en rijden de hele dag door in het centrum.
 
Ik begrijp niet dat de politie niet ingrijpt of dat er niet meer buren klagen. Ik woon achter die parking en het begint me echt de spuigaten uit te lopen."
 
Het speelplein op de parking is de aantrekkingspool. Hoe beter het weer, hoe groter de overlast en hoe later de samenkomsten duren. Vorige zomer waren het vooral jongeren van buiten de gemeente die voor problemen zorgden. (red.)