Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zeekoeien winnen Clemenscup (fotoalbum)

zondag 24 jun 2012

Zondag 24 juni - Net als vorig jaar won de ploeg " De Zeekoeien" gisterennamiddag de Clemenscup in de categorie (jong) volwassenen, de Clemenscup, het voetbaltornooi van de Vrije Basisschool Sint-Clemens.  In het Ruusbroecpark dat door het te hoge gras moeilijk bespeelbaar was, slaagden zij er in alle andere leraren, ouders en oudleerlingen achter zich te houden. Leuk voor de annalen van de SInt-Clemenscup is dat ook de zonen van de "Zeekoeien", de "Zeekalfjes" dus, in hun categorie met de beker gingen lopen. Het werd dus een straffe familiale prestatie!