Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zoniën Athletics Team vorig weekend te gast in Macon

dinsdag 30 sep 2014

Dinsdag 30 september - Afgelopen weekend nam het Zateam deel aan de natuurloop van Macon ( Fr. ) georganiseerd door de plaatselijke joggingclub Millepattes. De 8,5 en 16 km lange natuurloop begon direct met een loodzware lange klim. Het enorm technisch en heuvelachtige parcours vergde veel concentratie van onze lopers. Dergelijke omlopen komen we in onze streek zelden of niet tegen. Daarom dan ook een dikke pluim aan alle onze aankomers.
 
Op de 8,5 km behaalde Ann Ameye een schitterende 1ste plaats bij de masters. Op de 16 km schitterde Hedwig Scholliers en mocht mee het podium op. Ze kwam als 1ste master over de eindstreep. Na de wedstrijd verbroederden we met de organiserende joggingsclub.
 
Ter plaatse werd het Zateam ontvangen door de vice-voorzitter van het verbroederingsfeest comité van Maçon. Raymond gidste ons door de mooie stad Macon en verzorgde mee de begeleiding. Dankzij het schitterende weer en de uitstekende ontvangst werd het weer een onvergetelijke ervaring. Na het onvermijdbare bezoek aan een wijndomein en een wandeling tot de top van de roche du Solutre trokken Zateamers vrolijk en voldaan huiswaarts.