Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zwerfvuilactie: dweilen met de kraan open (fotowedstrijd)

zondag 20 mrt 2011

Zaterdagmiddag kwamen weer heel wat bereidwillige vrijwilligers in actie om het zwerfvuil her en der op te rapen. Van de basisscholen had het Groene Dal de voorbije week al een aantal klassen ingezet.
 
De oogst was, zoals elk jaar, groot waaruit je alleen maar kan opmaken dat niemand er in slaagt om dat nutteloos weggooien van vuil onder controle te krijgen.
 
Het verdient respect dat de vrijwilligers, die zelf geen zwerfvuil veroorzaken, toch maar mooi tijd maken om het vuil van een ander op te ruimen, ook al ligt er morgen op dezelfde plaats weer evenveel.
 
Als beloning bood milieuambtenaar iedereen een drankje en enkele gadgets aan in de gemeentelijke loods. Aan deze actie was ook een fototentoonstelling gekoppeld. WIj hebben de deelnemende foto's verzameld in een digitaal album.
 
Winnaar werd INGE DECLERQ, de tweede prijs was voor Rein van Gisteren en de derde prijs voor Pieterjan Kumps (zie fotoalbum). 
 
Hopelijk brengt het bekijken van de foto's toch wat besef over de problematiek van zwerfvuil. Proficiat aan de laureaten!
 
Klik hier voor het fotoalbum van de wedstrijd.