20 jaar Nero's Muzikanten ingezet met knap lenteconcert (video en fotoalbum)

dinsdag 24 apr 2018
play video

20 jaar geleden  startte Nero's Muzikanten met een nieuwe muziekvereniging en dat wordt dit jaar uitgebreid gevierd. Vorige zondag stond het lente- 'aperitief'-concert op het programma en het werd een vrolijke uurtje genieten van leuke en gevarieerde muziek, voor ieder wat wils. Chantal Derongé koos uit werk van Van Morisson, Georges Bizet, Walt Disney, Felix Derongé, Michael Oare, Adèle en Koen Pletinckx.

Het enthousiasme was er en ook de kwaliteit, want Nero's Muzikanten slagen er in een knap niveau te halen met toch voor het grootste gedeelte jonge, goed opgeleide, musici. We hebben ons geen minuut verveeld. Ook de presentatie van Ann Vanbiervliet zorgde vlot voor heel wat info over de gespeelde werken. Proficiat!

Voor het winterconcert van 17 november, het 20-jarig jubileumconcert, doen Nero's Muzikanten een oproep tot iedereen om mee te kiezen uit het repertoireen zo de 'best of' samen te stellen. Stuur jouw e-mail met de drie favoriete werken door naar dit e-mailadres: nero.top20@gmail.com . Dat kan kan tot 31 mei. Je kan ook stemmen via de Facebookpagina . Klik hier!

Bekijk hier de uitleg over deze enquête. Klik hier! Je kan de lijst ook ials PDF downloaden.

Voor wie het aperitiefconcert van zondag nog eens beluisteren, klik hier boven op de foto.

Video en postproductie: JanVA

Foto's: Eddy Bergiers

BijlageGrootte
PDF icon Publiek's top 20[1].pdf334.47 KB