Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

64 eerste communicanten maken er een super mooi feest van! (fotoalbum)

donderdag 14 mei 2015

Een mooie, zelf in elkaar gestoken feestviering door de leerkrachten van beide basisscholen en de kinderen, vulde de Sint-Clemenskerk vanmiddag met 64 commincanten en hun familie en vrienden. Dat is 25 minder dan de vorige jaren, vooral het gevolg van minder kinderen die de voorbije jaren gedoopt werden en zonder doop geen Eerste Communie. Alweer een mooie zinvolle traditie die dreigt verloren te gaan.

Met veel zelf gesschreven liedjes van 'meester Koen Mertens' en een zeer actieve betrokkenheid van haast alle kinderen, was het genieten van zoveel vreugde en blijdschap onder het motto 'NOOIT ALLEEN'. Een dikke proficiat aan al wie heeft bijgedragen tot deze eucharistieviering en natuurlijk ook aan de eerste communicantjes en hun familie die nog een hele feestdag voor de boeg hadden.

Foto's: JanVA