Abonnement Druivenstreek goed voor 86 voorstellingen (videopromo)

dinsdag 05 jun 2018
play video

Vorige vrijdag werd in het GC Felix Sohie het 'Abo Druivenstreek 2018 -2019' voorgesteld, het cultuurprogramma van de drie centra: CC Den Blank, CC De Bosuil en GC Felix Sohie. Niet minder dan 86 voorstellingen kunnen online of in de centra zelf geboekt worden vanaf vrijdag 8 juni om 9uur. Wil je een kort overzicht, bekijk dan de promovideo bij dit artikel. Het wordt een heel seizoen genieten van een bijzonder gevarieerd aanbod.

Enkel grote namen: Udo, Bollycious, Johny Voners, Stan Van Samang, Compagnie Lodewijk, The Fureys, Han Solo, Stefaan Van Brabandt, de Verworndering & het Zuidelijk Toneel, Barbara Dex, Kamal Kharmach, Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht, Jan De Wilde, Raf Walschaerts, Michaël Van Peel, Wim Opbrouck & Ron Reuman, Pascale Platel,  Hof van Eede, Compagnie De Koe, The Flying Pickets, Bert Kruismans, Jonas Van Geel & Peter Van den Begin ...

Vanaf 4 voorstellingen per persoon geldt de abonnementsprijs.

86 boeiende voorstelling, een overvloed aan cultuur, en dan is de programmatie van Tervuren er nog niet in opgenomen. Leuk, maar voor de cultuurverenigingen wordt het een strijd op overleven!  Positief is zonder meer de uitbouw van "Cultuur om 14u".

BijlageGrootte
PDF icon ABO 18-19 .pdf2.64 MB