Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Actie "Ik koop in Hoeilaart": de winnaars DEEL 1 (fotoalbum)

donderdag 21 mei 2015

Tijdens de Meifeesten organiseerde de Raad voor Lokale Economie opnieuw de actie "Ik koop in Hoeilaart" met een nieuwe Nerobadge. Hieronder vind je de foto's van de eerste 50 winnaars . Zie je jezelf op de foto, ga dan vanaf donderdag, en persoonlijk, naar Bloemenwinkel Morrighan op het Gemeenteplein 11, om je waardebon op te halen. Sta je met meer dan een persoon op de foto, dan is de cheque van €10 voor wie zich het eerst aanmeldt. Kijk snel en ontdek of je een van de geluksvogel bent! Volgende week volgt de tweede reeks van 50 winnaars.

"Ik koop in Hoeilaart" is een actie van de Raad voor Lokale Economie, de gemeente Hoeilaart, De Serrist en Hoeilander.be.