Astrid Callens in enkele videofragmenten (video)

maandag 09 apr 2018
play video

Op 8 april bracht Astrid Callens de monoloog 't Is allemaal de schuld van mijn ouders'. Wie deze wervelende theaterproductie gemist heeft,  krijgt op 24 juni ee nieuwe kans in het GC Felix Sohie. Hoeilander.be filmde de hele voorstelling en Astrid selecteerde zelf enkele fragmenten zodat je je een duidelijk beeld kan vormen van wat je eind juni mag verwachten. Veel kijkplezier.

Zondagnamiddag bracht Astrid Callens, opgegroeid op de wijk Solheide, haar monoloog: 't Is allemaal de schuld van mijn ouders', het gevoelige en humorvolle verhaal van haar leven? Thuiskomen is altijd plezant maar als dat dan voor een uitverkochte schouwburg mag gebeuren, dan wordt het pas een echte  hoogdag. Astrid Callens past niet in een vakje en wie dat nog niet wist, kan dat na deze monoloog niet meer loochenen. Ze bestempelt zichzelf graag als een dame met 'nenukaf' en dat is op z'n minst een correcte diagnose. Astrid is geboren voor de scène en controleert meer dan een uur lang perfect de emoties van de toeschouwers. Haar verhaal is mooi opgebouwd met zowel hillarische als warme gevoelige momenten. Haar geregelde verwijzingen naar de Hoeilanders en hun drop voeren het publiek naar haar 'herkenbare' jeugd.

Het parcours dat Astrid heeft afgelegd, zowel professioneel als persoonlijk, is niet evident en vol bergen en dalen maar afgaand op haar monoloog hebben al die ervaringen haar steeds sterker gemaakt. Dat dat allemaal de schuld is van haar ouders nemen die er zeker en vast graag bij want op het podium stond zondag een grote madam zich zoals steeds prima 'gedroeg', als een van ons! Hoeilaart, da's altijd pure kwaliteit! Een staande ovatie was dan ook de terechte beloning.

Voor de toeschouwers een prachtige namiddag die ze niet snel zullen vergeten. Wie de show gemist heeft, ktijgt nog voldoende kans. Hier zijn de speeldata en voor Hoeilaart is dat zondag 24 juni om 15u. 

Video: JanVA

T IS ALLEMAAL DE SCHULD VAN MIJN OUDERS  de muzikale monoloog wordt gespeeld op: 

  • vrijdag 20 april 2018 om 20:00 u. (uitverkocht) in de bonbonnière, Theater Tinnenpot - Gent 
  • zondag 27 mei 2018 om 15:00 u. in Porgy & Bess - Terneuzen
  • zondag 3 juni 2018 om 15:00 u. in Theaterzaal - Ledeberg
  • zondag 24 juni 2018 om 15:00 u.in GC Felix Sohie – Hoeilaart
  • donderdag 27 september 2018 om 20:30 u. In GC De Volkskring - Lede

www.nenukaf.be Reservaties en Boekingen via info@nenukaf.be _HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/NENUKAF.IEDEREEN_