Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Blauwe Vinken schenken EKSEEKO €500

donderdag 02 jul 2015

Op zondag 28 juni was het laatste activiteit van Ekseeko. Na een heuse wandeling in het bos rond Sint-Joris-Weert werden de jongeren en hun begeleiders verwend met een heuse picknick. Deze werd verzorgd door een aantal Blauwe Vinken. Als kers op de taart kregen ze nog een cheque van 500 euro als steun voor het volgende werkjaar. 
De eerstvolgende activiteit die Ekseeko samen gaan maken met de Blauwe Vinken is de lichtstoet tijdens het Druivenfestival. Samen zal er heus geschilderd, getimmerd en gelachen worden om zo een pracht van een wagen te maken. Beide verenigingen zien er alvast enorm naar uit om van start te gaan.