Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Celine Muller uit Tervuren wint de hoofdprijs van €1000 bij "Hoeilaart Bruist" (enkele foto's)

dinsdag 27 jan 2015

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Raad voor Lokale Economie werden de tien hoofdprijzen getrokken van de eindejaarsactie "Hoeilaart bruist". Het werd een spannende gebeurtenis waarbij kinderen via het uitblazen van kaarsjes, onder het controlerende oog van Carine Petak, aanduidden welke omslag welke prijs won. Er waren geldprijzen van €75 tot €1000. Celine Muller uit Tervuren won de hoofdvogel, €1000. De eerste Hoeilaartse, Evelyne Erkens, won €750. De volledige uitslag kan je onderaan downloaden als PDF. 

De dames van de RLE hadden voor heelwat lekkers gezorgd, broodjes, hapjes en een uitgebreide desserttafelmet o.a. 'tropcial kaastaarten'.  Tot na middernacht zat de sfeer er goed in. Voor de muzikale begeleiding zorgden Josiane, Jean-Pierre en Willy.

De Hoeilaartse handelaars wensen iedereen te bedanken die in 2014 trouw in Hoeilaart gekocht heeft.  Zij hopen dat dat ook in 2015 zo mag blijven!