Danny Bombaerts op zoek naar steun voor sponsortocht naar Burkina Faso!

zondag 12 jul 2015

Begin november 2015 onderneemt dorpsgenoot, Danny Bomnbaerts, samen met enkele lotgenoten, voor Broederlijk Delen een fietstocht  door Burkina Faso (Afrika). Burkina Faso betekent letterlijk het “land van de oprechte mensen”, oprecht maar ook zeer arm. Het land kampt met een droog Sahel- klimaat en 46% van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Deze fietstocht, een ongetwijfeld onvergetelijke ervaring, heeft ook een andere luik: een ontwikkelingshulpkantje. Door deel te nemen, hebben zij zich ook geëngageerd om voor een financiële sponsoring te zorgen van plaatselijke projecten aldaar. Voor meer en betere informatie moet je maar eens grasduinen op volgende link: http://www.broederlijkdelen.be/doe-mee/dwars-door-burkina

Op zoek naar sponsorgeld voorzien zij ook enkele activiteiten. Kruis onderstaande data alvast aan op je kalender, meer details volgen later.

  • Zondagvoormiddag 6 september: Begeleide wandel-, loop of MTB-tocht door het grote Zoniënbos, afgesloten met een heerlijke spaghetti.
  • Zaterdag 26 september: Burkina Fiesto - gezellige fuif onder vrienden t.v.v. Burkina Faso

De opbrengst gaat volledig naar de sponsortocht door en voor Burkina Faso. De reis betalen ze uiteraard zelf. Verder kunnen jullie een vrijwillige bijdrage doen als sponsoring voor de projecten in Burkina Faso via één van onderstaande links. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Danny, Mark en Anne-Mieke, Geert en Lie danken jullie van harte voor de steun.