De Jonge Druivelaar liet ons even alle miserie vergeten! (fotoalbum)

maandag 29 nov 2021

Afgelopen weekend zorgde toneelkring De Jonge Druivelaar voor een onbezorgd avondje lachen met het stuk “’n Doodgewoon avondje”. 3 keer liep de theaterzaal van het GC Felix Sohie goed vol en de spelers gaven het beste van zichzelf. De kring bestaat dit jaar 125 jaar en dat werd niet alleen gevierd met een tentoonstelling maar dus ook met een nieuwe productie.

Het zijn spannende tijden geweest voor alle medewerkers van De Jonge Druivelaar. De repetities zijn meermaals stilgelegd door Corona en tot het weekend is het spannend gebleven. Er moest maar één iemand positief testen en alle voorbereidingen waren voor niks geweest. Gelukkig is het niet zover gekomen en hebben ze het publiek kunnen laten genieten van een heus blijspel. Alle ingrediënten voor een komedie waren voorhanden: de nodige misverstanden, de stotteraar en de man in ondergoed en later vrouwenlingerie. Regisseur Jan Van Assche heeft er voor gezorgd dat de nodige humor juist zat en de spelers genoten er duidelijk van de ze konden spelen. 

Een pluim voor Isabelle Hardy, Sandy Joris, Marie-Jo Verachtert, Kathleen Vanherentals, Danny Bergiers, Patrick Charlier, Erik Stas en Mikel Hermo die zich stuk voor stuk amuseerden in hun rol.Het is goed dat in deze rare tijden er nog mensen zijn die er volop willen voor gaan en maanden repeteren om het publiek een plezante avond te bezorgen. Zelfs al is elke dag op dit moment onzeker als je iets op poten wil zetten. Dank u wel daarvoor. Regisseur van Jan Van Assche en productiecoördinator Ghislain Dewolf kunnen terugkijken op een geslaagde productie.