Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

De Meifeesten, beter dan ooit !(fotoalbum sfeerbeelden)

woensdag 13 mei 2015

Het vraagt heelwat vrijwilligerswerk om feesten te organiseren van het caliber Meifeesten. De inzet van velen is noodzakelijk en allerminst evident. Gelukkig vind je nog voldoende dorpsgenoten die er, met de nodige motivatie en een eindeloos enthousiasme, hun schouders willen onder zetten. De VZW Doendervolk, de adviesraden en de gemeentelijke diensten organiseerden deze feesten samen en zo zie je maar weer dat samenwerking altijd de grootste winst oplevert.

Natuurlijk speelt het goede weer een allesbepalende rol maar zonder een degelijke structuur, leuke ideeën en tal van activiteiten kom je nergens.  Na al die jaren Meifeesten met zijn ups en downs, is men er in geslaagd om er eindelijk een geheel van te maken met stevige fundemanten en een stevig uitzicht op continuïteit. 

Een dikke proficiat daarom aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen en vooral ook aan de vzw Doendervolk zonder wie de Meifeesten nog een schim van zichzelf waren geweest. We kijken nu al uit naar volgend jaar.

Geniet ondertussen van de vele sfeerfoto's die onze fotografen maakten, een souvenir van een zalig weekend.

De winnaars van de wedstrijd 'Ik Koop in Hoeilaart' worden pas vanaf volgende woensdag bekendgemaakt, hier op Hoeilander.be en in het weekblad "De Serrist'. De eerste vijftig volgende week, de tweede vijftig over twee weken.

Foto's: JanVA, KarelVA, JolienSA en MIchelPI