De Smartinies winnen 'Hoeilaart Quizt' (fotoalbum en uitslag)

zondag 31 jan 2016

Vrijdagavond bracht 'Hoeilaart Quizt'  22 ploegen samen om de multimediaquiz van het jaar te spelen. 9 ronden van 9 vragen en een 'Rode Draad' zorgden voor de noodzakelijke schifting. De quiz stond in het totaal op 306 punten en de winnende ploeg: de Smartinies (foto), behaalde  199 punten en won met 6 punten verschil van de succesvolle ploeg 'Hark' die de voorbije jaren ook al eens laureaat was. De derde ploeg, 'The Nitwits' volgenden met nog eens 3 punten minder. De volledige uitslag vind je in bijlage hieronder. Eén ploeg, 'De Jonge Druivelaar', vond de 'Rode Draad' al na de tweede tip.

De quiz was bijzonder gevarieerd, met muziekfragmenten, film en tv-series, aardrijkskunde, biologie, chemie, geschiedenis ... en zels Disney-prinsessen. De vragen werden samengesteld door de bestuursleden van het Davidsfonds die het de ploegen niet altijd gemakkelijk maakten.

Er werd sportief gestreden en de sfeer van best gezellig. De prijzentafel was zoals gebruikelijk rijkelijk en rond middernacht ging iedereen tevreden naar huis.

BijlageGrootte
PDF icon Scorebord Hoeilaart Quizt 2016.pdf44.36 KB