Een zeldzame lekkernij, eenmaal per jaar!

zondag 03 jan 2021

Na de kerststronken en de nieuwjaarshartjes, de favoriete feesttaarten van menig Vlaming, is voor de bakker alweer een nieuwe periode aangebroken. Eenmaal per jaar smullen we met z'n allen immers van de enige, echte, unieke Driekoningentaart. De kwaliteit van een dergelijke specialiteit wordt vooral bepaald door de ingrediënten en het vakmanschap van de bakker en niet iedereen blijkt die troeven in huis te hebben.

Wie de reclamefolders bestudeert, vindt een eindeloos aanbod aan 'zogezegde Driekoningentaarten" aan de zotste prijzen. Je zou je haast beginnen afvragen of sommige industriële creaties nog wel de naam waardig zijn. Kwaliteit is vaak ver zoek, en dat proef je.

Niet zo bij brood- en banketbakkerij Linda Vandervaeren die al tientallen jaren van de Driekoningentaart een erezaak maakt. Bladerdeeg, frangipane, een laagje abrikozen en de obligate boon, dat mag je bij Linda verwachten, zonder compromissen.

Voor €14 haal je deze zeldzame lekkernij in huis. Opgepast, van deze overheerlijke taart wordt maar een beperkt aantal gebakken. Bestel dus  best op voorhand en zeker en vast vóór zondag, want dan eindigt dit Driekongingentaartenseizoen alweer. 

Voor echte fijnproevers is het deze week dus één groot feest! SMAKELIJK.

Bakkerij Linda Vandervaeren - Sparrebosstraat 1 1560 Hoeilaart - 02 657 10 64