Eindelijk weer toneel in de druivenstreek! (fotoalbum TROS)

zaterdag 13 nov 2021

Gisterenavond ging "Liefde maar op afstand" in première in CC Den Blank te Overijse. Voor toneelgroep TROS een hele opdracht om in deze moeiijke tijden een avondvullende productie op poten te zetten. " Liefde maar op afstand" is een drieluik als alternatief voor de musical die naar volgend jaar verschoven is. 'Rotkop' breidt met een beperkte topcast een nieuw verhaal rond het overbekende sprookje 'Roodkapje' van de gebroeders Grimm. Dialogen en zang vloeien in elkaar over en het mag gezegd worden, Tros heeft een talentenvijver waar elke toneelvereniging zowaar jaloers op mag zijn. Vlot en sprankelende acteerprestaties door jonge, enthousiaste spelers die, zoals gebruikelijk het beste van zichzelf geven. 

Het tweede stuk is 'Kinderspel' en ook hier spelen de acteurs de pannen van het dak in een origineel decor. Met zoveel kwaliteit wordt het echt verwachtingsvol uitkijken naar de komende musical, de discipline waarin toneelgroep Tros echt alle registers kan openzetten.

Voor en na 'Rotkop' krijgt de toeschouwer een kort optreden van Trostunes, de achtkoppige formatie, die het ideale recept heeft gevonden om het publiek een leuk en onderhoudend muziekmoment te bezorgen. Trostunes heeft vooral publiek nodig om boven zichzelf uit te stijgen. We duimen alvast dat de cultuursector de volgende maanden niet weer op slot gaat, want we hebben met allemaal nood aan de wisselwerking tussen podium en toeschouwer.

Met Pieter Klinck en zijn ploeg kiest toneelgroep Tros voor originaliteit en creativiteit en krijgen tal van jongeren de beste kansen om hun talent te ontdekken waardoor de toekomst voor de theatermakende Druivestreek verzekerd is. Een dikke proficiat aan de hele Trosgroep.

Tickets!

Wie het nieuws volgt, weet dat de cultuursector het vandaag moeilijk heeft om het publiek naar de zalen te lokken. Twijfel niet en boek je tickets (met COVID SAFE TICKET) en geniet van het enthousiasme en de energie van toneelgroep Tros. CC Den Blank is een veilige omgeving en beschikt over een prima verluchting.

Liefde op afstand speelt nog vanavond, 13 november 2021 om 20u, morgen zondagnamiddag om 15u en volgende week vrijdag 19 en zaterdag 20 november om 20u.

Klik hier voor de tickets!