En dat kunnen ze ons niet meer afpakken! Meifeesten 2018 (4 fotoalbums)

maandag 07 mei 2018

Veel valt er eigenlijk niet meer aan toe te voegen want iedereen die de voorbije dagen de Meifeesten meemaakte, beleefde dagen waar je eigenlijk amper van durft te dromen. Het mooie weer kan je niet bestellen, dat krijg je enkel cadeau en die gulheid kan je maar beter koesteren. Maar de Meifeesten 2018 waren veel meer dan alleen maar schitterend weer. De wijze waarom de organisators: "Doendervolk" dit lente-evenement hebben aangepakt, verdient heel wat lof want weinig professionals zullen het hen nadoen. Dit was een modern evenement waarbij 'beleving' centraal stond en daarin was veel geïnvesteerd, tot in de details. Wat een afwerking en vooral ook wat een sfeer en samenwerking met de vele verenigingen, de vrijetijdsdienst en de eigen horeca.

Hoeilaart heeft als gemeenschap zoveel te bieden en 'Doendervolk' is er in geslaagd iedereen intens te doen samenwerken. Elk jaar worden deze Meifeesten beter en wat opvalt is de vernieuwing. Deze feesten zijn geen copy/paste gebeuren. Integendeel, alles van vorig jaar is in vraag gesteld en verbeterd en zo moet het ook. Doendervolk slaagt er met een bescheiden budget een evenement uit de duizend te creëren met tal van nieuwe accenten. Proficiat.

Uiteraard is alles voor verbetering vatbaar maar dat weet 'Doendervolk' beter dan wie ook. 

Wij hebben alvast genoten en zoals steeds zorgt Hoeilander.be voor de beste foto's in vier fotoalbums die je hieronder kan ontdekken. Op de winnaars van 'Ik koop in Hoeilaart' is het nog even wachten. Volgende week hierover meer nieuws.

Foto's: KarelVA en JanVA