GC Felix Sohie lanceert FELIXTV!

dinsdag 22 dec 2020

De voorbije weken hebben de medewerkers van het GC Felix Sohie niet stilgezeten. Integendeel! Samen met een aantal verenigingen en vrijwilligers lanceerden ze gisteren FELIX TV, een reeks filmpjes die je helpen de eindejaarsperiode extra feestelijk te maken. Een mooi versierde tafel, een feestelijk kapsel, de perfecte kaas- en wijnschotel, een vooruitblik op 2021 … Enkele Hoeilanders ging met deze uitdagingen aan de slag en presenteren het resultaat op het YouTube-kanaal FELIX TV.

Wat is er al te zien?

FELIX TV take-off Het is superlekker, eenvoudig en je kan ermee uitpakken. Rara, wat is het? De perfecte kaas- en wijnschotel. Michel Joly, van wijnwinkel/aperobar Holar & Isca, neemt je op sleeptouw, van de smeuïgste kazen naar de beste smaakversterkers. Ga er thuis zelf mee aan de slag!

Geen feest zonder feestelijke tafelSofie van www.theboite.be tovert een eenvoudige keukentafel helemaal om tot een super-de-luxe feestdis. Online vanaf 18 december, 20 uur.

De komende dagen en weken wordt het aanbod nog uitgebreid. Volg hier op het YouTube-kanaal FELIX TV (ook te bekijken via www.felixsohie.be en www.facebook.com/felixsohie).