
Het dineetje van 'Fabriek' in de serre was best gezellig (enkele foto's)

Gisterenavond organiseerde "DE FABRIEK" opnieuw een dineetje op een originele plek. Tijdens het Druivenfestival was dat in de oude chirolokalen en ditmaal was een schitterende, honderd jaar oude druivenserre van de familie Loits op Bakenbos het decor van een bijzonder gezellig samenzijn en lekker eten. De koks van dienst waren Jan Stroobants en Pieter Muyldermans. Zo'n zestig aanwezigen konden genieten van het volgende menu:
- Naambrood en Ciabata
- Hummus & Tapenade
- Bruchetta
- Spiesje van scampi's in curry gemarineerd
- Brochette van vergeten groenten
- Gerookte zalm met quinoa
- Brochette van gemarineerd lam met provençaalse groenten
- Geroosterde ananas met vanilleijs
- Oververse koekjes
Een prima initiatief dat een mooie verscheidenheid aan publiek samenbracht in een bijzonder onspannen sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar!
Buitenfoto serre: Simon Kayaert
Serre bij daglicht: André Hendrickx
Foto's: JanVA





